Real Estate - шаблон joomla Joomla

DoCiència durant la crisi COVID-19

Des de l´organització de DoCiència ens solidaritzem amb tots els afectats i afectades per la crisi i estem segures de que amb la solidaritat i el treball de tothom i donant temps i recursos a la ciència TOT ANIRÀ BÉ.

DOCIÈNCIA 2020

Davant la situació d´excepcionalitat derivada de la crisi del COVID-19, l´Escola de Professorat de Secundària de la Facultat de Ciències Biològiques “DoCiència”, que compta amb el recolçament de la Delegació per a la Incorporació a la UV s´ha modificat de la següent forma:

  1. L´escola presencial queda suspesa ja que no es té la seguretat de poder assistir a les instal.lacions de la Facultat de Ciències Biològiques i, en el cas de poder fer-ho, el ajornament de totes les activitats lectives pot requerir de l´ocupació de les aules i laboratoris per a altres fins. Esperem recuperar la presencialitat en la propera edició en juliol de 2021.
  2. Des de l´organització de DoCiència ens volem adherir a l´esperit de fer accessibles materials online: publicarem tots els materials acumulats des de la nostra primera edició en 2015 fins ara, organitzats en diferents temàtiques (Càncer, Immunologia, Neurociència, Biotecnologia, Genètica, Reproducció Assitida, etc...) en juliol de 2020 en https://www.dociencia.cat per a que qualsevol que tinga interés se´ls puga descarregar.
  3. En cada edició hem creat un “Recursoma” ple de propostes de tots el professors i professores assistents que compartien experiències d´aula, llibres interessants o recursos variats. Aquest any farem un “Recursoma dedicat al coronavirus” que també farem públic en juliol de 2020 en https://www.dociencia.cat, on recollirem informació fiable recollida des del principi de la crisi i recursos variats inspirats en el virus que ha causat aquesta situació excepcional. Esperem que resulten útils a tota la comunitat educativa i al públic en general.

Projectes Natura durant la crisi COVID-19

Davant la situació d´excepcionalitat derivada de la crisi del COVID-19, el projecte d´innovació de la Facultat de Ciències Biològiques “Projectes Natura”, que compta amb el recolçament de la Delegació per a la Incorporació a la UV s´ha modificat de la següent forma:

  1. Sobre el desenvolupament dels projectes als centres educatius:

com s´ha seguit el calendari aconsellat, la majoria de projectes han acabat la fase de preparació en Secundària i tenen una proposta preparada per a ser realitzada en Primària. En alguns casos ha sigut completat el procés i gaudit pels alumnes de Primària.

  1. Sobre la seua difusió:

la "Fitxa Projectes Natura" serà l´element de difusió que permetrà compartir l´esforç realitzat amb tot aquell que tinga interés en conèixer i/o tractar de realitzar els projectes. Les fitxes es penjaran en la web https://projectes.dociencia.cat/ el proper mes de juliol quan tots els treballs fi de grau hagen sigut entregats i defensats. Aniran acompanyades d´annexos, pòsters resum o vídeos divulgatius segons els formats que els seus autors i autores consideren més adients.

  1. Sobre la Fira Projectes Natura:

s´ha suspés l´edició d´aquest any d´EXPOCIENCIA. Aquest fet afecta a la realització de la Fira (acte divulgatiu final) en aquest context. Les propostes queden preparades per a participar en el proper EXPOCIENCIA quan es realitze si així volen fer-ho els i les estudiants i els centres amb els que han col.laborat.

Inscripció Projectes Natura 2019-2020

La inscripció a la nova edició de "Projectes Natura" (podeu veure tota la informació sobre l´iniciativa en l´apartat corresponent d´aquesta web) s´obrirà demà dimarts 1 d´octubre de 2019 i romandrà oberta fins al dia 15 d´octubre de 2019, com sempre en la web de la Delegació per a la Incorporació a la UV.

Vos esperem!

Nova edició: DoCiència 2019, Escola d´Estiu

Vos anunciem que el proper dilluns dia 3 de juny i fins al dia 20 de juny s´obrirà la inscripció per a la cinquena edició de DoCiència. DoCiència 2019 estarà organitzada com a Escola d´Estiu en la setmana del 8 al 12 de juliol de 9:30 a 14:30h. Teniu tota la informació en el nostre tríptic en la capçalera d´aquesta web i podeu trobar tota la informació sobre les bases i la inscripció en la web de la Delegació per a la Incorporació a la UV.

Vos esperem!

Biomedfest