Real Estate - шаблон joomla Joomla

Inscripció Projectes Natura 2019-2020

La inscripció a la nova edició de "Projectes Natura" (podeu veure tota la informació sobre l´iniciativa en l´apartat corresponent d´aquesta web) s´obrirà demà dimarts 1 d´octubre de 2019 i romandrà oberta fins al dia 15 d´octubre de 2019, com sempre en la web de la Delegació per a la Incorporació a la UV.

Vos esperem!

Nova edició: DoCiència 2019, Escola d´Estiu

Vos anunciem que el proper dilluns dia 3 de juny i fins al dia 20 de juny s´obrirà la inscripció per a la cinquena edició de DoCiència. DoCiència 2019 estarà organitzada com a Escola d´Estiu en la setmana del 8 al 12 de juliol de 9:30 a 14:30h. Teniu tota la informació en el nostre tríptic en la capçalera d´aquesta web i podeu trobar tota la informació sobre les bases i la inscripció en la web de la Delegació per a la Incorporació a la UV.

Vos esperem!

Fira Projectes Natura en Expociencia

El dissabte 25 de maig ha culminat el desenvolupament dels nostres Projectes Natura 2018-2019.

Després d´un gran treball al llarg del curs en les aules de secundària i de portar el resultat dels projectes als més menuts en Primària, han sigut presentats i oferits al públic visitant de la Fira Projectes Natura en Expociència, que aquest any cumplia la seua XI edició dedicada a la Taula periòdica. Felicitem al Parc Científic pels seus 10 anys que es cumpleixen ara i per la organització un any més d´aquesta jornada en la que tothom va gaudir de la ciència. Tota la informació sobre els projectes i fotos de la Fira estaran en breu disponibles a l´apartat d´aquesta web corresponent a Projectes Natura.

Escola de Tardor DoCiència 2018

Des de meitat d´octubre fins a principis de desembre s´ha desenvolupat l´Escola de Tardor de DoCiència 2018.

Al llarg de 5 sessions hem parlat de disciplines que estan al centre dels grans avenços de les ciències biològiques en els darrers anys com són la immunologia i la biotecnologia, hem fet pràctiques cassolanes de bioquímica, biologia cel.lular i genètica per a exportar-les a les nostres aules, hem construit entre tots i totes un nou Recursoma, i hem acabat recreant el nostre Laboratori Forense en el marc incomparable del Museu d´Història Natural de la UV que ens ha obert les seues portes i cedit les seues instal.lacions. Vos convidem a visitar-lo i a seguir-nos en la propera edició de DoCiència que, en el seu cinqué aniversari, promet ser molt especial!

Fins aviat!

 

Biomedfest