Real Estate - шаблон joomla Joomla

RESUM DE TROBADES PRIMAVERALS

Ara que maig s'acaba volem contar-vos la nostra participàció en dos events que encara que joves, ja que compten amb moltes menys edicions que el "Matinal de l'Evolució" , ens han resultat molt enriquidors i esperem que siguen trobada obligada per a molts en els propers anys.

El I CONGRÉS CTEM (CIÈNCIA, TECNOLOGIA, ENGINYERIA, MATEMÀTIQUES) COMUNITAT VALENCIANA amb el titol "CAP A L'ALFABETITZACIÓ CIENTÍFICA, TECNOLÒGICA I MATEMÀTICA EN EL SEGLE XXI" en va permetre abordar junts preguntes com.

És possible ensenyar ciències a tothom? amb Mercè Izquierdo

Com ha de ser la col.laboració entre científics i professors per a facilitar eixa alfabetització? amb José Pio Beltrán

Què fer des de l'aula de ciències amb els que creuen que la ciència no és per a ells? amb Digna Couso

A més vam conéixer amb més detall la Revista Mètode, les Associacions de professorat de la CV, i a molts companys i companyes amb iniciatives, pràctiques, experiències d'aula i tallers d'allò més interessants.

 

LA V JORNADA DE LA BIOLOGIA A L'ENSENYAMENT ens va donar l'oportunitat de:

Conéixer metodologies alternatives per a desenvolupar la nostra docència tant a l'institut com a la universitat : tutories grupals (Sara Calero), CLIL, flipped classroom, ABP i treball col.laboratiu (Isabel García Ferrer), anàlisi d'articles científics (Ana Torres i Carla Pelechano), modelització amb elements senzills com el bigudins (Sergio Bargues i Juan José Asensi), o el dibuix científic com a eina pedagògica i fusió entre ciència i art (Rebeca Genís).

Descobrir publicacions tan interessants com "L'exactitud que fa funcionar el món" (Concepción Arenas) o "Els nostres veïns submarins" (Juan J. Soto i Laia Fontana), aquesta última ampliació d'una exposició amb el mateix nom que vos recomanen visitar.

I seguint amb la vida submarina volem agraïr a l 'ELASMOGRUP i a Carlos Carreras que ens il.lustraren sobre la situació dels taurons i rajades i les tortugues babaues respectivament a la Mediterrània.

 

En aquest marc incomparable vam compartir l'experiència DoCiència 2015 amb tots els companys i vam obrir la porta a la participació en DoCiència 2016.

També volem contar-vos que hem presentat la nostra pràctica "Fem un Laboratori Forense" al prestigiós concurs "CIENCIA EN ACCIÓN" organitzat per les principals Societats Científiques del nostre país, pel CSIC i la UNED. Ja vos contarem si tenim sort!

Hem viscut una completa PRIMAVERA EDUCATIVA!

Biomedfest