Real Estate - шаблон joomla Joomla

Primera Sessió DoCiència 2017

Divendres passat gaudirem d'una interessantíssima xerrada sobre Immunologia a càrrec de la Dra. Marisa Gil del Dpt. de Microbiologia de la Universitat de València, que va ser presentada per la seua companya i "padrina" nostra la Dra. Carmen Bañó, del Dpt. de Bioquímica i Biologia Molecular de la mateixa universitat. També ens visitaren i vingueren a aprendre companys d'edicions passades de Dociència, una alegria tonar-los a veure!

En la xerrada ens va acostar als mecanismes de resposta del sistema immune en humans, a través de la resposta innata i l'adquirida, ens ho va explicar amb tanta claredat que a tots ens havera agradat poder aprofundir més en el tema. També ens contà els orígens de l'immunologia i del seu treball com investigadora, així com les línies de recerca del seu grup que tenen com a objectiu desvetllar els mecanismes moleculars de resposta del sistema inmune davant d'infeccions microbianes per Candida albicans

Després de conéixer-nos una mica, parlarem de la carrera investigadora avui en dia en Espanya i com sempre, teníem moltes més coses a dir que temps per poder fer-ho, així que continuarem parlant i debatent sobre aquest i altres temes en les pròximes sessions de DoCiència.

Ens vegem en uns dies.

 

Biomedfest