Real Estate - шаблон joomla Joomla

Projectes Natura durant la crisi COVID-19

Davant la situació d´excepcionalitat derivada de la crisi del COVID-19, el projecte d´innovació de la Facultat de Ciències Biològiques “Projectes Natura”, que compta amb el recolçament de la Delegació per a la Incorporació a la UV s´ha modificat de la següent forma:

  1. Sobre el desenvolupament dels projectes als centres educatius:

com s´ha seguit el calendari aconsellat, la majoria de projectes han acabat la fase de preparació en Secundària i tenen una proposta preparada per a ser realitzada en Primària. En alguns casos ha sigut completat el procés i gaudit pels alumnes de Primària.

  1. Sobre la seua difusió:

la "Fitxa Projectes Natura" serà l´element de difusió que permetrà compartir l´esforç realitzat amb tot aquell que tinga interés en conèixer i/o tractar de realitzar els projectes. Les fitxes es penjaran en la web https://projectes.dociencia.cat/ el proper mes de juliol quan tots els treballs fi de grau hagen sigut entregats i defensats. Aniran acompanyades d´annexos, pòsters resum o vídeos divulgatius segons els formats que els seus autors i autores consideren més adients.

  1. Sobre la Fira Projectes Natura:

s´ha suspés l´edició d´aquest any d´EXPOCIENCIA. Aquest fet afecta a la realització de la Fira (acte divulgatiu final) en aquest context. Les propostes queden preparades per a participar en el proper EXPOCIENCIA quan es realitze si així volen fer-ho els i les estudiants i els centres amb els que han col.laborat.

Biomedfest