Real Estate - шаблон joomla Joomla

Qui som?

La creació de DoCiència al 2015 va sorgir d´un grup de joves doctores de la Facultat de Ciències Biològiques de la Universitat de València que volien apropar la recerca i els últims avanços científics en el camp de la Biologia al professorat de secundària.

Des de llavors fins ara DoCiència ha anat sumant membres col.laboradors dins i fóra de la nostra Facultat. Amb motiu de la nostra cinquena edició aquest any 2019 volem recopil.lar una llista de tots i totes els que heu participat al llarg d´aqestes edicions. Podreu visitar-la aviat en aquest espai.

Les persones que som i fem DoCiència creiem fermament en el coneixement científic com a element essencial per al funcionament de les societats modernes, i en l'educació científica com a un dels reptes educatius més importants. Amb el desenvolupament d'activitats de comunicació, divulgació i promoció de la recerca i la innovació, pretenem que els professors compten amb les eines i coneixements oportuns i actualitzats per a aquesta alfabetització científica, alhora que intenten transmetre la passió per la ciència al seu alumnat.

 

 

Inma Quilis

Inma Quilis

Elena Jiménez

Elena Jiménez

Laura Domínguez

Laura Domínguez

Biomedfest